Boston, MA

[nggallery id=9]

Architect: Grassi Design Group
Project size: 8,200 SF
Construction Duration: 12 months

Connaughton Construction completed a full interior renovation to the Student Mall including numerous building code updates. The renovation entailed bringing more light into the Mall by installing custom-made, oversized skylights, which required reworking the structural steel roof systems and deck above. Handicap exits and ramps were constructed for greater accessibility, and a new communications center was built to house fire alarms, closed circuit security monitors and main security panels. A new fire sprinkler system, new wiring and heating were also added.

"Connaughton Construction has always managed to provide quality, good value and aggressive schedules on our projects, when getting one or two of these is usually difficult. We always push Connaughton to produce complex projects on difficult sites with demanding clients, and they have never let us down."

Guy Grassi   

The mall was fitted with custom mahogany doors, a new mail center and customized millwork. The lighting, painting, carpet and furnishing were designed for an exterior look.